Färgglatt i Gamla Stan

I Lördags tog jag tåget upp till Sthlm för att träffa en kompis och hans kompis från Borlänge. Jag drog runt med dom där killarna affär in och affär ut (a). Sen fikade vi på Café Kladdkakan på Stora Nygatan i Gamla Stan, så när vi slår oss ner och jag blickar ut genom förnstret så ser jag en butik som ser väldigt lockande ut på andra sidan gatan. Utanför hängde sånna här färgglada Wayfarers, underbara, 99 kronor styck! Efter fikat gick vi äntligen in i butiken som visade sig ha många roliga t-shirtar (mest för killar, tyvärr) 200 kr, massor av assnygga färgglada väskor och handmålade Kung-Fu-skor för 300 spänn. Nästan allt i butiken var färgglatt  och till bra priser, yes yes yes!

Härliga glajjor

Men jag kommer inte ihåg vad butiken heter!! Jag har nördat som en galning på Eniro och Google men utan resultat… Den ligger i alla fall mittemot Café Kladdkakan på Stora Nygatan! Och om du går dit glöm inte nedervåningen med hippie-expiditen ;)

Lycka till!

2 Responses to “Färgglatt i Gamla Stan”

  1. Maja skriver:

    Åh vad härlig den affären verkar! :D Dit drar vi nångång! Älska killkläder! :D
    pusspuss och denna blogg e skitbra ;)

  2. modelejonetmelinda skriver:

    Hahha, ja det får vi göra! När vi alla har pojkvänner kan vi åka dit och shoppa åt/med dom.. =P eller så kanske vi lyckas hitta något åt oss själva!
    Åh, tack vad glad jag blir! <3 Puss puss!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu