Amerikaners stil?

Jag såg Twilight idag (ni vet den där filmen om en tjej som blir kär i en vampyr) och under hela filmen satt jag och störde mig på att den kvinnliga huvudrollsinnehavaren hela tiden skulle ha så tråkiga omoderna kläder! Kunde hon inte vart lite fin iaf? Däremot klädde sig vampyrsnubben väldigt bra :D fashion-poäng till honom! Eller kanske stylisten som klädde honom… Titta bara på dom! Han i skjorta men på ett avslappnat sätt, men HON,  i typ en tolvårings kläder genom hela filmen… suck!

Twilight

Lite liknande saker har jag börjat lägga märke till i vanliga amerikanska tv-program, folk klär sig lite smått efter (förutom SATC då!)  är det för att dom är efter i USA eller för att det tar några år innan tv-programmen kommer till Sverige? En fråga jag har funderat på en del på sista tiden ^^’

4 Responses to “Amerikaners stil?”

  1. Anonym skriver:

    HADE du läst boken HADE du fattat varför hon inte klär sig så mode som DU vill att hon ska. och att jämföra Twilight med SATC-filmen är väl ganska korkat? för de är inte lika någonstans. OKEJ om du jämfört SATC filmen med tex Djävulen bär Prada. men syftet med Twilight är knappast att klä karaktärerna i mode kläder. hur hade det sett ut om hon suttit högst upp i ett träd klädd som Carrie, eller Blair från Gossip Girl, eller haft på sig senaste modet från Catwalken? hade ju KNAPPAST passat in. du är patetisk som ens försöker driva en modeblogg

  2. modelejonetmelinda skriver:

    Okej, fint att du vågar stå för din åsikt genom att vara anonym! Nu är det faktiskt så att jag HAR läst boken men jag TYCKER faktiskt fortfarande samma sak. Det GÅR faktiskt att inte klä sig som en gossip girl (hur dom nu klär sig, jag tittar inte på det men du verkar ju insatt?) men ändå inte se ut som en tolvåring, kunde hon inte haft en helt vanlig neutral blus istället till exempel?
    Jag tycker inte att alla i hela världen ska klä sig som Carrie, utan man kan vara neutral om man känner att mode inte är något som intresserar.
    Och DU är ju patetisk som inte ens kan kommentera som en normal människa och vara stolt över dina åsikter!

  3. Amanda skriver:

    Försökte skriva F/u c k anonyma fegisar (bloggen är nog lite känslig…)

    Försöker igen: FU/CK anomyma fegisar, joina AF!!

  4. Jenny (från MD i södertörn) skriver:

    Men hihi Th , du vet väl att han som spelar vampyren är han som spelar Cedric Diggory 4:e Harry Potter filmen? :)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu