En simpel Oscarsgala

I natt var jag och Maja hemma hos Maria och tittade på Oscarsgalan, okej, vi orkade inte se hela men vi hann se det mesta. Och garanterat alla klänningarna.

Klänningarna som kommentatorn tyckte om går lätt att beskriva med ett ord: Simpelt. Desto simplare detso mer hyllade. Kändisarna fick inte ens posa, för då blev det tydligen för mycket… Amerika brukar väl tycka om när saker är MYCKET, inte lite? Jag skulle faktiskt tro att det är lågkonjukturen som orsakat USAs nya enkla stil. Här är några simpla exempel som kommentatorn gillade från nattens fantastiska gala:

Angelina Jolie   hathaway.jpg  Nathalie Portman  Amy Adams

Fast han gillade egentligen inte Amy Adams halsband, men jag tyckte minsann det var coolt!

Min personliga favorit var däremot Sarah Jessica Parker som hade på sig en DIOR HAUTE COUTURE, gräddbakelse eller prinsessklänning, kalla det vad du vill men den var helt underbar! (Det tyckte däremot inte kommentatorn såklart.. tyvärr)

Sarah Jessica Parker

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu