Titthål

Jag tog en sväng förbi reorna idag med Maja och måste få säga att H&M garanterat har den bästa rean än så länge men det lär väl komma mer nästa vecka :)

Dock hittade jag mycket sånt här trasigt bland de senaste kläderna (till ordinarie pris tyvärr..) och kom på att, ta mig sjutton, det där kan jag ju göra själv! Så jag köpte en t-shirt för 50 spänn från H&M som dessutom hade ett riktigt snyggt tryck och gick hem och började mäta och rita och klippa så blev det så här snyggt!

Som ni förhoppningsvis ser var jag noggrann med att mäta och markera på t-shirten så alla hål blev symetriska så att det inte skulle bli för tattigt, men ni gör självklart som ni vill om ni vill.  Hoppas ni fått lite inspiration nu iaf!

Hålig tröja

Hålig tröja

One Response to “Titthål”

  1. Anonym skriver:

    Det var jättesnyggt, Melinda! :D smart där ;D
    puss

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu