Jag påverkas av lågkonjukturen :(

fullskarmsinfangning-2009-03-10-234233bmp.jpg 

GAH >.< för antagligen första gången påverkas jag av lågkonjukturen… Bara för att kronan är så förbaskat låg nu så är mina skor från ASOS dyrare än jag trodde, nu kommer det bli ju ännu svårare att bestämma sig för om jag ska köpa dom.

Förresten, jag hittar inget om fraktkostnader på hemsidan? Kan det vara så himla underbart att det inte är någon kostnad för det?! Någon som vet? Tack på förhand!

2 Responses to “Jag påverkas av lågkonjukturen :(”

  1. Anonym skriver:

    klart det är fraktkostnad, flicka lilla,anledningen till att det inte står något om fraktkostnad är pga av den beror på hur mycket ditt paket väger (alltså hur mycket det kostar att skicka det med båt, post och allt sånt). allting står förklarat! börja beställa, efter ett litet tag lär det ploppa upp någonstans där hur mycket frakten kommer kosta dig

  2. Emmi skriver:

    ett par skor under 400kr är vän rena rama rean, varför ens tveka? =0

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu